Cazare Bonjour Cluj

Termeni si conditii

·    POLITICA DE RECLAMATII

Reclamațiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toată durata șederii turiștilor în Hotel. Reclamațiile ulterioare încheierii sejurului nu vor fi luate în considerare.

·   POLITICA DE REZERVARE

Disponibilitatea camerelor și rezervările se pot verifica și realiza prin:

a) Telefon, la numărul de telefon 0748 777 204

b) E-mail la adresa: bonjourcluj@gmail.com

Înainte de data cazării, Apart Bonjour își rezervă dreptul de a bloca întreaga sumă de cazare de pe confirmarea rezervării. În cazul în care tranzacția este respinsă datorită lipsei de fonduri sau credit card invalid, titularul cardului va fi anunțat și va avea la dispoziție 24 de ore pentru actualizarea datelor cardului de credit.

Datele cardului dumneavoastră de credit sunt utilizate exclusiv în scopul garantării rezervării dumneavoastră.

Check-in-ul se face intre orele 14:00 22:00 iar check-out-ul intre orele 07:00 12:00.

·    POLITICA DE ANULARE

Anularea este GRATUITĂ si suma platita va fi restituita integral dacă rezervarea este anulată sau modificată cu până la 1 zi înainte de data sosirii. Nu va fi perceput nici un comision. Dacă rezervarea este anulată sau modificată mai târziu sau în caz de neprezentare, se va încasa 100 % prima noapte.

·       POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Scopul colectării datelor este operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarea serviciilor turistice solicitate in conformitate cu prevederile Codului Fiscal si asigurarea pazei si securitatii bunurilor si valorilor persoanelor vizate si a bunurilor operatorului si a imprejmuirilor afectate acestora .

Sunteţi  obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare pentru operarea rezervarii serviciilor turistice, facturarii serviciilor turistice solicitate si asigurarii pazei si securitatii bunurilor si valorilor dumneavoastra si ale operatorului de servicii turistice.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea rezervarii si platii serviciilor turistice .

Informaţiile înregistrate prin camerele video sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate, la cerere, numai autoritatilor statului indreptatite prin lege.

WhatsApp chat