Cazare Bonjour Cluj

Sala de conferinte Cluj

Sala de conferinte Cluj

Sala de Conferinte ~ Cluj Napoca ~ In Buna Ziua

Sala de conferinte Cluj

BONJOUR CONFERENCE este locatia ideala pentru sustinerea unui eveniment de succes. Doar aici puteti beneficia de suportul necesar derularii unui eveniment important.

BONJOUR CONFERENCE este o locatie spatioasa, cu o capacitate de 70-100 de locuri, special conceputa si amenajata pentru a oferi un confort maxim in organizarea si personalizarea oricarui tip de eveniment.

Sala de conferinte dispune de aer conditionat si acces gratuit la internet wireless pentru ca fiecare desfasurare a fiecarui eveniment sa fie cat mai placuta. Pe langa acestea, persoanele care doresc sa organizeze diferite evenimente, pot beneficia si de alte dotari si servicii care fac ca sustinerea si desfasurarea acestora sa fie fara probleme.

BONJOUR CONFERENCE

ofera posibilitatea de a organiza diferite evenimente, cum ar fi: conferinte pe anumite teme, seminarii, training-uri, prezentari de produse sau poate chiar lansarea unui produs nou.

Sala de conferinte va ofera de asemenea sansa de a prezenta si un eveniment important din viata dumneavoastra, nu doar evenimente ce tin de mediul business.

Cand vorbim de evenimente importante si de prezentarea acestora, BONJOUR CONFERENCE este locul ideal pentru a face acest lucru datorita conditiilor exceptionale de desfasurare si a sprijinului acordat pe toata durata derularii evenimentului!

Sala de conferinte Cluj

WhatsApp chat