Cazare Bonjour Cluj

Bistro Cluj

bonjour-cluj

Bistro Bonjour ~ Cluj Napoca ~ Cartier Buna Ziua

Consulta meniul!


BISTRO BONJOUR reprezinta alegerea ideala pentru a-ti petrece timpul cu prietenii, cu persoana draga sau poate chiar pentru a savura un moment de relaxare in compania unui buchet de vin exceptional. Locatia are o capacitate de 60 de locuri in interior si o terasa superba cu o capacitate de 40 de locuri.

BISTRO BONJOUR este locul unde te poti opri sa iti savurezi zilnic cafeaua inca de la primele ore ale diminetii, sau poate chiar sa servesti un mic dejun delicios si variat.
Daca esti un consumator de cafea care prefera sa savureze fiecare picatura si fiecare aroma, aici vei gasi cele mai interesante specialitati de cafea care iti vor face ziua mai frumoasa si mai aromata.


Bistro Bonjour ~ Cluj Napoca ~ Cartier Buna Ziua

Consulta meniul!


De asemenea, aici poti opta si pentru un pranz sau o cina exceptionala datorita gamei variate de mancaruri traditionale romanesti si internationale care te vor incanta sau chiar surprinde prin aromele diferite.
Pe langa meniul variat de mancaruri traditionale romanesti si internationale, BISTRO BONJOUR va ofera si un meniu de bautura variat, in functie de preferintele fiecarui client.

Aici puteti gasi cele mai interesante cocktail-uri atat ca si aroma cat si ca si continut, dar si o gama larga de vinuri, de pe diferite continente, cu buchete diferite, pentru amatorii de vinuri.
Prin meniul variat si atmosfera calduroasa si relaxanta, BISTRO BONJOUR face ca fiecare vizita a fiecarui client sa fie cat mai speciala si mai memorabila!


Bistro Cluj

WhatsApp chat